Gépek vizsgálata

Ipari és anyagmozgatógépek fő-, szerkezeti és időszakos biztonsági felülvizsgálata

Gépek üzembe helyezése

Ipari és anyagmozgatógépek (emelőgép, targonca, daru) üzembe helyezése

Műszaki tanácsadás

Emelőgépek, targoncák, különféle ipari gépekkel kapcsolatos tanácsadás és munkavédelmi szakértés

Mérnöki tanácsadói tevékenységeink bemutatása

Főbb tevékenységeink:

Lánghegesztő felszerelések ütemterv szerinti vizsgálata, dokumentálása

Vállaljuk lánghegesztő felszerelések ütemterv szerinti vizsgálatát, a vizsgálatok dokumentálását az ide vonatkozó szabványok illetve a 143/2004. (XII. 22.) GKM rendelet 8.1. pontja szerinti jogszabály alapján.

Ívhegesztő felszerelések ütemterv szerinti vizsgálata, dokumentálása

Elvégezzük a Megrendelő tulajdonában lévő ívhegesztő felszerelések ütemterv szerinti vizsgálatát, a vizsgálatok dokumentálását az ide vonatkozó szabványok illetve a 143/2004. (XII. 22.) GKM rendelet 8.1. pontja, valamint 10/2016 (IV.5) NGM szerinti jogszabályok alapján.

Kézi villamos gépek ütemterv szerinti érintésvédelmi vizsgálata, dokumentálása

Vállaljuk, hogy a Megrendelő tulajdonában lévő kézi villamos gépek ütemterv szerinti vizsgálatát, a vizsgálatok dokumentálását az ide vonatkozó 10/2016 (IV.5) NGM rendelet a munkaeszközök és használatuk biztonsági és egészségügyi követelményeinek minimális szintjéről alapján.

Gépek, berendezések, üzemcsarnokok érintésvédelmi vizsgálata, a vizsgálat dokumentálása

Vállalaljuk, hogy a Megrendelő tulajdonában lévő gépek, berendezések, üzemcsarnokok ütemterv szerinti vizsgálatát, a vizsgálatok dokumentálását az ide vonatkozó 10/2016 (IV.5) NGM rendelet a munkaeszközök és használatuk biztonsági és egészségügyi követelményeinek minimális szintjéről alapján.

Kézi mechanikus és hidraulikus emelők ütemterv szerinti vizsgálata, dokumentálása

Elvégezzük a Megrendelő tulajdonában lévő kézi mechanikus és hidraulikus emelők ütemterv szerinti vizsgálatát, a vizsgálatok dokumentálását az ide vonatkozó Emelőgép Biztonsági Szabályzat, azaz a 47/1999. (VIII. 4.) GM rendelet, valamint az eszközre vonatkozó egyéb szabványok alapján.

Emelő-, szállító- és rakodó gépek ütemterv szerinti vizsgálata, dokumentálása

Elvégezzük a Megrendelő tulajdonában lévő emelő-, szállító és rakodó gépek ütemterv szerinti vizsgálatát, a vizsgálatok dokumentálását az ide vonatkozó Emelőgép Biztonsági Szabályzat, azaz a 47/1999. (VIII. 4.) GM rendelet, valamint az MSZ 9721 szabvány előírása alapján.

Emelőgép ügyintézői feladatok ellátása, dokumentálása

Elvégzük a Megrendelő tulajdonában lévő emelőgépek ügyintézésével kapcsolatos feladatokat az ide vonatkozó Emelőgép Biztonsági Szabályzat, azaz a 47/1999. (VIII. 4.) GM rendelet, valamint az egyéb vonatkozó jogszabályok és szabványok előírása alapján.
Emelőgép ügyintézés feladatai az alábbiak: